Selecteer een pagina

Een deel vol portretten

Wat zie je eigenlijk als je naar mensen kijkt? Welke blik kun je vangen en (be)grijpen. De afwisselende uitdrukkingen van iemands gezicht is enorm en geeft een groot scala aan non-verbale communicatie weer. In mijn portretten probeer ik dit scala in verf te vatten. Of in ieder geval een deel ervan. Gelukkig is dit mogelijk bij schilderen, want in de fotografie is zoiets een stuk lastiger, omdat het dan vaak om een momentopname gaat.

Van 2005 tot 2008 heb ik de docentenopleiding bij de kunstacademie Artez (CABK) in Zwolle gedaan. In 2013 heb ik een prijs gewonnen met het portret ‘L’amour bon gré, mal gré’. Deze prijs bestond uit het volgen van 10 masterclasses van o.a. de docenten/kunstenaars Sam Drukker, Hendrik Elings, Gerard van de Weerd en Herman van Hoogdalem. Sindsdien schilder ik vrijwel uitsluitend portretten, met een enkele keer een uitstapje naar ruimtes  en hun interieur.

De schilderijen zijn te bezichtigen op afspraak per mail of telefoon. Aanbellen kan uiteraard ook, indien de zaal dan niet bezet is kunt u de expo bekijken.

Een overzicht van de schilderijen vindt u hier.

Baarlo 4 8064 PG Zwartsluis
(038)3865977 / 06 29 204 307

info@deelvier.nl

4x per jaar lezen over kunst en houtdesign?Klik:

http://eepurl.com/bkNv9v

Marcelle van der Leeuw

Beeldend kunstenaar  Meppel  mob: 0611104073

hetbladvandebomen.exto.nl

Twitter   Facebook   Instagram

kvk 71498222

 

Previous article

Sluiting DEEL VIER

Next article

Pin It on Pinterest

Share This