Selecteer een pagina

Deel Vier

Zoekt u een intieme locatie voor uw feest, huwelijk, workshop of zakelijke bijeenkomst in het groen?

Op een steenworp afstand van Zwartsluis en Meppel ligt midden in de weilanden Deel Vier. In de boerderij bevindt zich een binnenzaal van 150m² met vide. Daarnaast is er een terras met een ½ hectare boerenerftuin rondom het hoofdgebouw. Kinderen kunnen er heerlijk rondlopen en spelen op de schommels en glijbaan. Deel Vier is geschikt voor groepen tot maximaal 75 personen. Heerlijk eten, drinken, feesten of vergaderen midden in de natuur.

De locatie ligt aan de rand van het Nationaal Park de Weerribben-De Wieden en is makkelijk bereikbaar vanuit Zwolle en Meppel.

Jolanda Langenberg

Jolanda is gastvrouw en organisator van Deel Vier.

Graag deel ik deze mooie en bijzondere plek met anderen. Ik ben een enthousiast en blij persoon die er van houdt mensen te verwennen en te ontzorgen.  Flexibiliteit, creativiteit en een persoonlijke benadering zijn mijn uitgangspunten. Daarnaast ontplooi ik samen met andere ondernemers workshops en cursussen.

Nieuwsgierig? Neem dan contact met mij op. In een persoonlijk gesprek op mijn locatie maak ik dan met u een offerte op maat.

Biologisch en lokaal

Deel Vier werkt bij voorkeur met verse biologische en streekproducten. Als het mogelijk is gebruiken we zelfs kruiden en groenten uit de eigen tuin. Catering verzorgen we op maat en we houden daarbij rekening met uw budget. Of het nu gaat om soep met broodjes of een 4-gangendiner, alles is mogelijk!

360 Graden rondleiding

Je kunt onze locatie bewonderen via de virtuele tour aan de linker kant. Klik op het Deel Vier logo om de virtuele tour te starten.

Ruimte om te delen, ruimte om te vieren

Pin It on Pinterest