Selecteer een pagina

De Finse Kota

De Kota vindt zijn oorsprong bij de Sami. Dit volk leeft van het houden van rendierkuddes en beweegt constant door de prachtige natuur van noord Scandinavië. Als onderkomen maken zij hutten die heerlijk warm en knus van binnen zijn en die tegelijk één zijn met de natuur. Onze Finse Kota is gebouwd in die originele Sami-stijl zodat je altijd binnenkomt met een ultiem buitengevoel.

Heerlijk genieten

De Laplandse sfeer, ingericht met rendiervellen en houten eet- en drinkgerei, maakt de Kota tot een gemoedelijke plek om samen tijd door te brengen met maximaal 20 personen. Of het nou een vergadering, een avondje zitten met vrienden of een barbecue met familie is, de Finse Kota haalt het goede gesprek in iedereen naar boven.

De warmte van de Kota

De Sami in Lapland zetten het vuur in de Kota aan om warm te blijven terwijl de sneeuw om hen heen naar beneden valt. Hier in Nederland steken we het vuur in de Kota aan omdat er geen betere manier is om eens echt met elkaar te praten. Natuurlijk is het vuur niet alleen sfeervol maar kan je in onze Kota ook een heerlijke maaltijd bereiden op het barbecuerooster.

Laat je verzorgen

We verzorgen eten en drinken in de Kota zodat jij gewoon fijn met je gezelschap kunt vertoeven en nergens anders meer aan hoeft te denken. Zo geniet je extra van de momenten in de Kota en kan jij je helemaal richten op de mensen om je heen.

Ben je benieuwd naar onze Finse Kota en wil je er meer over weten? Neem contact met ons op.

Ruimte om te delen, ruimte om te vieren

Pin It on Pinterest